Şırnak Haber
HV
28 MART Perşembe 17:10

BESOB yönetiminden kadın esnaflara çiçekli ziyaret

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Bilgit, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, Nilüfer’de bulunan Agora Çarşısı ve Ataevler Durukent Giyim Pazarı’ndaki kadın esnaf ile BESOB çatısı altında çalışan kadın personeli ziyaret ederek, çiçek hediye etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-03-2023 12:30   Güncelleme : 09-03-2023 12:30
BESOB yönetiminden kadın esnaflara çiçekli ziyaret

- Dünya Kadınlar Günü kapsamında Nilüfer’de bulunan Agora Çarşısı ve Ataevler Durukent Giyim Pazarı’ndaki kadın esnaf ile BESOB çatısı altında çalışan kadın personeli ziyaret eden BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit, kadın esnaf ve kadın personelin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı, çiçek hediye etti.

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit, hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınların aynı zamanda milli ve manevi değerlerin, kültür ve geleneklerin en kıymetli, en yılmaz savunucuları olduğunu belirtti.

Başkan Bilgit, ″Üstlendikleri her görevi layıkıyla yerine getiren kadınlar, ülkemizin geleceğinin temel taşıdır ve takdirin en büyüğünü hak etmektedirler. Kadın demek bereket ve bolluk demektir. Kadın demek vefa demek, özveri demektir. Kadın demek, çalışkanlık ve başarı demektir. Kadın güçlüyse aile güçlüdür, kadın güçlüyse toplum güçlüdür. Bu nedenledir ki hayatın her alanında kadınlarımızın gücüne, merhametine ve her şeyden önce aklına ihtiyaç vardır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım″ dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR