Şırnak Haber
HV
28 MART Perşembe 13:00

Erbakan’dan İBB’ye Tepki

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ‘İstanbul Büyükşehir Belediyesi camilerimizi, mabetlerimizi yerlere döşemiş. Bunu da mı hatayla yaptınız? Bu zihniyetten bu ülkeye, bu millete bir hayır gelir mi Allah aşkına?’ sözleri ile İBB’ye tepki gösterdi.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 24-04-2023 21:17
Erbakan’dan İBB’ye Tepki

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, sert sözlerle muhalefete yüklendi.

Partisinin Etimesgut İlçe Başkanlığı'nı ziyaretinin ardından otobüsün üzerinden vatandaşlara hitap eden Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinde ülkeyi, devleti ve vatanı "yedili karanlık masaya ve kaos masasına" teslim etmemek için Cumhur İttifakı'na katıldıklarını, son derece kritik olan bu kararı millet için aldıklarını belirtti.

Erbakan, Millet İttifakı'nın ekonomiye yönelik proje, kaynak ve somut çözüm önerileri olmadığını belirterek, "'Ekonomiyi nasıl çözeceksin?' deyince yedili masanın ortakları 'Ben daha fazla borç getireceğim, daha düşük faizle daha kolay borç getireceğim' diyor. Borçtan, faizden başka bir şey söyledikleri yok." dedi.

“BUNU DA MI HATAYLA YAPTINIZ?”

Daha sonra gittiği Mamak'ta partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışında konuşan Erbakan, CHP'nin 70 seneden beri hiç değişmediğini söyleyerek, şu ifadeleri kullandı:

"Geçtiğimiz günlerde seccadeye bastılar, 'Yanlış anladınız, görmemişiz, hata oldu' dediler. İyi, hadi bu sefer böyle olsun dedik. Şimdi arkasından İstanbul Büyükşehir Belediyesi camilerimizi, mabetlerimizi yerlere döşemiş. İnsanlar camilerin resimlerinin üzerine ayaklarıyla basıyor. Bunu da mı hatayla yaptınız? Bu zihniyetten bu ülkeye, bu millete bir hayır gelir mi Allah aşkına?"

BUNLARDAN BU ÜLKEYE HAYIR GELMEZ

Erbakan, terör örgütü PKK ve Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Millet İttifakı'na destek açıklamaları yaptığını ileri sürerek, "Destekçisi Fetullah Gülen Örgütü olan, PKK olan, LGBT meraklısı bu yedili masadan bu ülkeye, bu millete hayır gelmez." dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR