Şırnak Haber
HV
28 MART Perşembe 21:16

Tır Okulu sahibi gücünü depremzedeler için kullandı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Ohio eyaletinde yer alan Dayton kentinde açtığı TIR okulu ile başarılarıyla adından söz ettiren Can Harmanşah, Türkiye'de meydana gelen deprem felaketinden etkilenen mağdurlara bizzat yardımcı olmak adına soluğu ilk uçakla Türkiye'de aldı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-03-2023 18:31   Güncelleme : 09-03-2023 18:31
Tır Okulu sahibi gücünü depremzedeler için kullandı

 Yaklaşık 1 ay il il gezip yardımlar toplayan Can Harmanşah, çocuklara oyun alanlarından tutun da gıda ve kıyafet yardımına kadar büyük işler başardı.

Harmanşah, depremin meydana gelmesinden sonra bir gün içerisinde Türkiye'ye geldi.

TIR okulu ortakları ile hızlı bir organizasyon gerçekleştirerek aksiyon aldı. Depremden etkilenen bölgelere yardım ulaştırmak için Türkiye'deki takipçileri ile Niğde, Ankara, Eskişehir, Bursa ve İstanbul'da toplantılar düzenledi.

Kendisi ve şirketi de büyük bağışta bulunduğu bu asrın felaketinde, takipçilerinin de desteğiyle yaklaşık 250 bin TL bağış topladı.

Onun dışında Niğde Üniversitesi'nden Pınar Hoca ile ortaklaşa, deprem bölgesindeki çocuklar için bir oyun alanı oluşturulmasına ön ayak oldu.

TIR'lar dolusu gıda, kıyafet, oyuncak ve hijyen malzemelerini il il doşarak AFAD ve AHBAP ekiplerine teslim edilirken, depremzedelere moral konuşmaları yapıldı.

AdminAdmin

YORUMLAR