Şırnak Haber
HV
29 MART Cuma 01:50

Melis Fis, Times Meydanı’nda

Peş peşe çıkardığı şarkıları ‘Bir Ömür Daha’, ‘Uyku Yok’, ‘Biz Neyiz?’ ve ‘Trajikomedi’ ile büyük başarı yaklaşan ve Spotify Equal Türkiye listesinin kapak ismi olan Melis Fis, Equal çalışması New York Times Meydanı’ndaki dijital ekranda yer aldı.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 09-03-2023 18:17   Güncelleme : 09-03-2023 18:17
Melis Fis, Times Meydanı’nda

Pop müziğin güçlü kadın sanatçılarından Melis Fis, ‘Trajikomedi’ şarkısıyla Spotify’ın müzik sektöründe kadın eşitliğini güçlendirmek adına hayata geçirdiği EQUAL Müzik Programı kapsamında Şubat ve Mart ayı boyunca Spotify Equal Türkiye listesinin kapak ismi oldu.

Şubat ayında EQUAL global çalma listesine Türkiye'den konuk edilen kadın sanatçı olan Melis Fis, bu çalışma kapsamında New York Times Meydan’ındaki dev dijital ekranda gün boyu yer aldı.

Dünyanın farklı ülkelerinden çok dinlenen kadın şarkıcıların buluştuğu çalışmada yer alan Melis Fis duygularını “EQUAL elçisi olduğum için çok heyecanlıyım. 21 yaşında genç bir kadın sanatçı olarak EQUAL elçisi olmak bence bana olduğu kadar tüm genç kadın sanatçılara da ilham olacaktır.

New York Times Meydanı’nda kendimi gördüğümde, o fotoğrafı eline tarak alıp mikrofonmuş gibi davranan, odasında sanki dünya turnesindeymiş gibi şarkılar söyleyen minik Melis’e göstermek istedim. Yeter ki hayal kuralım ve bunun için çabalayalım. İşte o zaman tüm sınırlar ortadan kalkıyor” şeklinde ifade etti.

AdminAdmin

YORUMLAR