Şırnak Haber
HV
19 MART Salı 06:55

7’li Masa Kandil’e Neden Sessiz?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, ‘Kandil'i başınıza yıkarız' lafını hiç duydunuz mu? Duymadık. Söyleyemezler, dile getiremezler.’ ifadeleriyle terör örgütünün destek verdiği Millet İttifakı’na sert tepki gösterdi.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 13-04-2023 21:56
7’li Masa Kandil’e Neden Sessiz?

AK Parti'nin İzmir milletvekili adaylarının katıldığı Balçova ilçesindeki bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, terör örgütünün destek verdiği Millet İttifakı’ndan Kandil'e yönelik hiçbir tepki gelmediğini vurguladı.

Dağ, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için yeni bir başlangıç olduğunu dile getirerek, "Birileri 14 Mayıs'a ne kadar önem verdiklerini hemen her gün yaptıkları açıklamalarla dile getirdi. 14 Mayıs seçimleri için neredeyse her gün terör örgütü mensupları tarafından açıklama yapıldığını görüyoruz." diye konuştu.

Dağ, seçim öncesi terör örgütü mensuplarının Millet İttifakı'na destek açıklamaları yaptığını belirterek, "40 bin insanımızı şehit eden, birçok istikrarsızlığa sebebiyet veren bu terör örgütü elebaşları Millet İttifakı'na desteklerini sürekli ifade ediyorlar. 7'li koalisyonun yetkililerinden 'Siz kimsiniz? Biz burada bir siyasi mücadele yapıyoruz. Bu konuda açıklama yapmaya hakkınız yok. Kandil'i başınıza yıkarız' lafını hiç duydunuz mu? Duymadık. Söyleyemezler, dile getiremezler. Çünkü korkuları vardır. Siyasi uzantısı siyasi partiye bakıyorsunuz, 14 Mayıs'tan sonrasını Öcalan'a özgürlük süreci olarak ifade ediyor. FETÖ'cü kaçaklar, vatansızlar, dünyanın her bir yerinden '15 Mayıs'a bilet aldık.' sözleri ifade ediyorlar. Neyi kastettikleri belli. Kimden medet umdukları belli. Bu medet umanlara bir laf dahi söyleyebiliyorlar mı?" dedi.

İzmir üstünde tehlikeli bir oyun oynanmak istendiğini de belirten Dağ, belediye kadrolarının birtakım örgütlere peşkeş çekildiğine dair şikayetler aldıklarını, buna bu milletin izin vermeyeceğini belirtti.

AdminAdmin

YORUMLAR